Handla julklappar nu, betala i februari

Hej alla! Ni har väl sett Klarnas julkampanj i kassan? Handla nu, betala i februari ? Hur bra som helst. Passa på att shoppa lite julklappar innan stressen sätter igång, jag lover supersnabb leverans / Elisabeth

En reaktion på “Handla julklappar nu, betala i februari

  1. Det skulle vara trevligt att bli kund hos er istället för hos SidenSelma där jag handlat i många år. Jag har älskat bl.a. deras trosor och deras blusliv, jag har köpt mer än 50 produkter från dem. Men efter att ha blivit förfärligt illa behandlad i ett ärende med ett silkesvaddtäcke som blev helt förstört bara av att användas enligt alla regler i fyra år, trots att de marknadsför det så tåligt att det kan gå i arv vill jag inte handla där mer. Siden Selma hävdar att täcket är förstört för att jag tvättat det, vilket jag naturligtvis inte gjort.
    MEN ni har ju varken trosor eller blusliv, finns det någon förhoppning att ni kommer att ta in de produkterna, eller liknande, i en nära framtid?